Problematyka zdrowia psychicznego dzieci i młodzieży.
Niemało jest potraw, jakie przez kompozycje użyte do ich sporządzenia bądź też wygląd lub też również zapach, mimo swoich ogromnych walorów smakowych, nie wzbudzają w pierwszej kolejności zachwytu, a raczej obrzydzenie. Duża grupa z nas tak reaguje na przykład na owoce morza, przede wszystkim na ośmiornice, kałamarnice lub małże, mimo tego, że wielu smakoszy uważa je za ściśle mówiąc smaczne i godne uwagi, jak ANCHOR a również uwielbiane ANCHOR. Innymi potrawami, do których wielu z nas nie umie się przekonać się podroby, inaczej towary mięsne wywodzące się z wewnętrznych narządów zwierzaków – zazwyczaj jada się wątróbkę, płucka czy także cynaderki, innymi słowy nerki. W kuchniach wyspiarskich, głównie w Irlandzkiej, podroby stanowią stanowczą większa część jadłospisu i najważniejszą część wielu potraw, pośród jakich znajdują się podroby zwierzęcia zapiekane w jego żołądku. Brzmi to wprawdzie niezbyt zachęcająco, jednakże dania tego rodzaju mają oddaną rzeszę entuzjastów, którzy gotowi są zjeść podroby przygotowane w najbardziej nawet krańcowy sposób, nie zważając na niepochlebne opinie innych. Dla innych polecamy ANCHOR – przetestuj sam!
1. Kliknij
2. Przeglądaj
3. Przeglądaj
4. Poradnik